Fredagsfrågorna: Godnatt

Det här är mitt favoritområde så frågorna är perfekta en fredag då det finns möjlighet till två sovmorgnar på rad. På helgen orkar jag dessutom ofta vara vaken aningens längre. Inte alltid, men ibland.

Vad håller dig uppe om kvällen?
Ehhh…, ingenting. Jag älskar att gå och lägga mig så det är ytterst få saker som kan få mig att stanna kvar uppe. Någon enstaka gång ser vi på TV men då börjar vi antingen titta ganska tidigt, så att jag ändå kommer i säng i tid, eller så somnar jag ofelbart i soffan. Jag är verkligen ingen kvällsmänniska.

Hur fungerar du på dålig sömn?
Väldigt, väldigt dåligt.

När sover du som bäst?
Alltid, att sova är min paradgren. Men ett svalt sovrum och ett härligt täcke förhöjer njutningen.

Vilket är den mest konstiga plats du sovit på?
I ett hönshus på landsbygden i norra Thailand. Vi var fyra turister och byns mest högljudda snarkare som sov där. Då hade t om jag svårt att somna.

Vad drömmer du mest om?
Hus. Hus med en massa rum. Det är en ständigt återkommande dröm, jag borde kanske ta reda på vad detta betyder.

Trevlig helg!

11 tankar om “Fredagsfrågorna: Godnatt

  1. Haha, vilket kul minne att ha sovit i ett hönshus i Thailand. Sovexpert är jag inte, men är väldigt nöjd med att ha en god sömn bara jag inte går o lägger mig innan jag är trött. Och det behöver man ju inte som pensionär, att slippa väckarklocka är det bästa som hänt! Trevlig helg

  2. En hel del som var likt, bara hönshuset och drömmarna som skiljer sig åt 🙂 Jag har stannat uppe längre vissa kvällar av olika anledningar (hämta ungdomar sent eller fastnat i ett skrivflow), men de nätterna sover jag inte bra. Jag tror att jag upptäckt ett samband mellan att gå och lägga mig senast kl 22 och att sova bra, och att gå och lägga mig vid midnatt och sova för lätt och vakna ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s