Får man gnälla en fredag?

Ja, i alla fall på sig egen blogg. Och ja, man får dessutom gnälla över väldigt världsliga ting.

Ingen tidning idag heller. Det är tredje gången den här veckan. En prenumeration på en dagstidning är ohemult dyr och även om det är ok att det strular någon enstaka gång så är det inte ok att tidningen uteblir tre gånger på en vecka.

Sophämtningen verkar ha varit ute på galej med tidningsbudet för sophämtningen som skulle ha skett i går har fortfarande inte ägt rum.

Fågelmataren klarade inte säsongen ut utan föll ner från äppelträdet idag. Och eftersom mitt hjärta ömmar för alla fina småfåglar som ätit här hela vintern så får jag försöka hitta en ny. Pronto.

En tesil pajade också, ca fem minuter efter det att fågelmataren gick i graven.

Jag har lite känningar i ett knä. Tror att det är tankarna på löpning som triggat igång den smärtpunkten. Är så less på min kropp vissa dagar.

En gigantisk spindel mötte mig i trappen upp nu ikväll. Jag gick ut i köket, hämtade ett glas som jag ställde över monstret och meddelade min man att det var läge att ta bort den där varelsen så snart som möjligt.

Sen gick jag och lade mig

Godnatt.

10 tankar om “Får man gnälla en fredag?

  1. På sin egen blogg får man alltid gnälla. Oavsett veckodag. Dessutom verkar du ju haft fredagen från Hades (eller någon annan underjordisk helvetesplats).

    Hoppas du får en bättre lördag. Här (i Långserum Småland) har jag vaknat till ännu en regnig dag. Tar det aldrig slut?

    Kram

  2. Vilken dag! Hoppas det känns bättre idag! Tidningen är ju bedrövligt dåligt, en prenumeration är ju svindyr, då får de se till att leverera. Och soporna ska tömmas.
    Hoppas lördagen känns lättare!

    • Ja, visst kan man tycka att tidningen ska komma när man betalar så mycket… Förr lade de på de uteblivna tidningsdagarna på befintlig prenumeration men nu har de ändrat så att de istället krediterar nästa period. Mao måste man fortsätta prenumerera för att bli kompenserad. Lite skevt tycker jag.

  3. Jag tycker absolut att en kan skriva vad en vill på sin egen blogg. Gnälla när en behöver är självfallet okej, så länge det inte tar över 🙂 Den där spindeln hade kunnat förstöra min nattsömn.. Glad våra utekatter håller trädgården ren från de flesta spindlar.

  4. Så trist när så mycket går fel samma dag. Hoppas det är en bättre dag idag!

    Apropå tidningen… vi har helgabonnemang eftersom det är då vi orkar och har tid att läsa tidningen. Nu har någon underleverantör bestämt att det inte ska levereras på söndagar. Så söndagens tidning kommer på måndagen… Suck.

  5. Jag har tänkt liknande tankar, att rada upp allt som bara strular, går sönder, skaver och molar. Det är befriande att få det ur sig. Hoppas att helgen har bjudit på lite glädjeämnen.

Lämna en kommentar