Soporna

Här kommer en uppdatering på sophämtningsföljetongen som jag antar att ni alla har väntat på. Igår fick min man svar från kommunen som hävdar att soptunnorna inte var utställda kl 12 i torsdags men att de kan erbjuda en extratömning för 300 kr. Då min man förklarade att det var inte aktuellt att betala något alls eftersom tunnorna ställdes ut redan på onsdagskvällen erbjöd de sig att vara generösa och bjuda på en extra hämtning inom 24 h.

Så nu får vi se om de kommer. Normal tömning är dessutom i morgon så med lite tur har vi en tom soptunna inför helgen men den som lever får se.

Tidningen har i alla fall kommit flera dagar i rad nu, det är alltid något.

8 tankar om “Soporna

  1. Typiskt att de ska skylla på kunden. Blir faktiskt inte förvånad. Kundtjänster och kundhanterare har blivit så aggressiva i sin framtoning. Hade ett samtal med en igår och där gav bemötandet ett och annat att önska.

    Jaja, det är onsdag idag och nu tar vi nya tag. Ha en fin dag!

    • Vi är dåliga på att sortera förpackningar får jag väl erkänna och de tar ju en del plats i soptunnan. Papper, kartong och glas ska vi åka iväg med i helgen tänkte jag.

  2. Ah blir trött på hur kunder hanteras, bor i lägenhet så lättare då vi har sophus men har ärende med kundservice på andra ställen och det är inte någon höjdar service….hoppas det går bra! Hur har det gått med tidningen förresten?

Lämna en kommentar