Sooooooool!!!!!!

Har idag suttit länge (tillräckligt länge att döma av färgen i ansiktet) i solen. Saknar fortfarande en altan men satt på en stol mitt i trädgården ovanpå vårt halvmeterdjupa snölager och bara njöt. Helt vindstilla, bara solen som sken och fåglarna som kvittrade. Invigde också grillen för säsongen och grillade hamburgare till lunch. Det är de där stunderna som allt arbete och mankemang med hus ändå ger lite utdelning och jag känner att det ändå kanske är värt det.

Hoppas ni alla har en härlig påskdag med flaggan i topp denna flaggdag. Bäst av allt är att det är söndag men inte jobbdag i morgon. Tjohooooo!

2 tankar om “Sooooooool!!!!!!

  1. Låter helt fantastiskt!
    Jag hoppas att jag snart också får en dag i solen. Knep en liten stund i solen på syrrans balkong och blev förvånad över hur varmt det var. Våren är på väg nu va?
    Fortsatt glad påsk!
    Kram

    • JA, DET MÅSTE DEN VARA! Med versaler och utropstecken. Det verkar fortsättningsvis bli kalla nätter ett tag framöver men så länge det smälter undan lite på dagarna och solen värmer så är jag nöjd. Har köpt två krukor med små påskliljor till hallfönstren för att få in våren även hit in. Samt mängder av tulipaner på matsalsbordet enligt devisen vår ute, vår inne, vår i sinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s