Svensson?

När jag skrev mitt förra inlägg om min läsning i mars skrev jag att jag inte ens hakat på vecko-utmaningarna den här månaden. Det är ju en lätt sak att råda bot på även om jag saknar läslust… så här kommer mina svar på Elisamatildas fem fredagsfrågor.

1. Hur är du en riktig Svensson? Villa, Volvo, vovve – kan det blir mer Svensson än så? Trivs i villan, Volvon är gammal så den används nu som andrabil men rullar på och vovven är underbar.

2. Vad gör du direkt när du kommer hem? Jag hälsar på den ovan nämnda vovven och sen går jag upp och byter om från jobbkläder till jeans och tröja och jag tar också av mig alla smycken i samma veva.

3. Vilken tid går du och lägger dig? Alltså, jag försöker hålla mig uppe till 21 för att i alla fall vara lite social med min kvällspigge make men det är inte alltid det lyckas. Den här veckan är han inkallad så nu hoppar jag glatt i säng vid 20:30. Barnen har föga intresse av att socialisera med sin ömma moder hela kvällen och de kommer ju i säng för egen maskin nuförtiden.

4. På vilket sätt är du tråkig? Tja, det är det väl det där med kvällströttheten… Men jag skärper till mig när vi har gäster eller är borta. Så jag kan uppföra mig.

5. Har du en Ove Sundberg i ditt liv? Haha, nej det har jag inte och det är jag glad för.

Trött kompis

11 tankar om “Svensson?

  • Nä, inte sena kvällar till vardags men när det är fest blir det sent och mycket champagne 🥂. Tyvärr har hela bekantskapskretsen lagt av sig lite sedan pandemin men ibland slår vi till 😊.

  • Ja, han är ett guldkorn (ett ganska stort sådant) i tillvaron 💕.

   Det var varit en seg månad. Har varken haft ork eller lust att blogga och framför allt känt att det funnits noll och intet att skriva om. Jag kanske ska hoppa på en sådan månadsutmaning med ett inlägg om dagen bara för att komma tillbaka.
   Kram 💜

   • Låter som vi varit lite i samma stadie, månadsutmaning låter som en bra idé. Jag har haft den tanken också (orsakullans) men det har inte blivit mer än enstaka gånger. Kanske behöver någon annan månadsutmaning, om du hittar någon hakar jag kanske på. Jag vet inte vart orken lusten tagit vägen den här våren. Skyller på förändringar på jobbet (mycket som händer och kommer hända) men är nog annat också. Orken och lusten är fortfarande inte riktigt på g men jag försöker hitta den…..Vi får komma igen. Kram! 🧡

 1. Du och jycken verkar trivas i sänghalmen, härligt! Jag är nattuggla, i skrivande stund är klockan 00.33 o jag är hur pigg som helst. Men, jag är pensionär och kan dygna hela resten av livet om jag vill! Du är nog den första jag läser om som har både villa, volvo och vovve, bravo!

  • Haha, är det verkligen inte fler som lever villa, volvo, vovve-livet? Fast när jag tänker igenom hur det ser ut bland vänner och bekanta så har så gott som alla villa men sen är det nog antingen volvo ELLER vovve, inte både ock :D.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s