Pauser

Det blev en väldigt, väldigt lång vecka. Jag var redo för fredag redan i tisdags. Det beror nog på att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att dra på den här förkylningen. Jag kan ju inte åka till kontoret och hosta och snora, även om jag troligen för länge sedan slutade vara smittsam, och det är inte kul att sitta hemma, känna sig halvseg och bara stupa i säng på kvällarna. Igår bröt vi av vardagen och åkte in till Söder och åt middag med kompisar och det gav definitivt extra energi.

Ikväll åker delar av familjen till torpet. Vi stannar bara till i morgon men det blir skönt att se något annat än de här fyra väggarna och en långpromenad i vacker miljö i morgon gör sannolikt gott för både kropp och sinne. Långpromenad, brasa och en god bok, det blir en bra helg det här.

Fredagsfrågorna hos Elisamatilda handlar just om pauser, ett nog så viktigt tema i nutiden.

  1. Vad har du just nu för favoritmellis? Jag äter väldigt sällan mellanmål men en banan är alltid en livräddare när så krävs.
  2. Vad gör du för att stänga av, om bara för en stund? Tar en promenad med hunden.
  3. Hur länge kan du fokusera innan du behöver ett brejk? Får jag sitta ostört och koncentrera mig kan jag sitta i timmar men jag minns inte när det hände senast pga dagarna är så upphackade av möten och chattar och annat som stör.
  4. Vad behöver du återuppta? Träningen. Jag längtar tills den här förkylningen är över och jag kan börja träna igen.
  5. Vad behöver du pausa? Tja… ingenting tror jag. Utom förkylningen då. Men den vill jag inte pausa, den vill jag avliva helt.

16 tankar om “Pauser

  1. har väldigt svårt för baner. jag kan också koncentrera mig i timmar. men om jag sitter på en föreläsning är det alldeles lagom med en paus efter 45 minuter. jag måste lyfta mig i håret och sätta igång med träning igen. det blev ett långt uppehåll med pandemi och armskada ovanpå det. hoppas att din förkylning ger med si när solen börjar skina

    • Det är egentligen tre olika förkylningar tror jag. Så fort jag blivit frisk från en så har det ett par dagar senare dykt upp någonting nytt. Men efter 3 år utan tillstymmelse till virus i kroppen så antar jag att immunförsvaret knappast är på topp… Men, men nu har det fått sig en dust 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s