Fem en fredag: svart fredag

Idag är det Back Friday och jag är otroligt tacksam för lugnet här hemma i min villaförort. Min shopping för dagen blir ett besök på den lokala lilla inredningsaffären som har julmarknad. Ingen rea alls men väl ett väldigt bra ställe att köpa krans till dörren nu inför advent. Shopping är ju som ni vet inte min paradgren så det blir ganska torftiga svar på Elisamatildas frågor den här veckan.

  1. Vad köpte du senast som du behövde? Mat. Så sent som idag betalade jag fakturan för den kvarts ko som vi fick för ett par veckor sedan och som nu ligger fint förpackad i frysboxen i källaren.
  2. Vad köpte du senast som du inte behövde? Jag vet inte. Jag var tvungen att bläddra igenom transaktionshistoriken på mitt konto för att se vad jag gjort för inköp men jag kan inte hitta något inköp som jag inte behövde. Eller ja, kaffe kanske är onödigt och i så fall är det det som får bli svaret på den här frågan.
  3. Finns det något Black Friday-erbjudande som lockar? Nej.
  4. Vad köper du på rea men aldrig annars? Inget. I år behöver jag en ny vinterjacka och det kom med en 20% rabatt i senaste numret av Naturkompaniets tiding så den kanske jag nyttjar. Men jag är ingen rea-människa. Inte så att jag har något emot nedsatta priser, tvärtom, men jag kan inte handla på beställning, jag måste verkligen behöva något och det är sällan det synkar med reaperioderna.
  5. Hur länge skulle du kunna vänta i kö för att köpa något? Ingen aning, jag hatar att köa. Då skulle det vara något extremt viktigt i så fall men jag kan inte komma på något.

5 tankar om “Fem en fredag: svart fredag

  1. En kvarts ko låter finemang! Jag köpte förr i tiden ett halvt lamm, mums,. men nu bor jag inte längre på den orten. Sen har jag vunnit en kvarts rådjur på lotteri. Ostyckad…Jag tittar gärna efter fynd på reor, men black friday är ingen favorit. Trevlig advent

  2. Kvarts ko? jag är vegetarian så det hade blivit en levande hel ko, men misstänker att det är svårt att ha ko i lägenhet 😀 låter hur som bra för dig och familjen om alla äter kött 😉

  3. Pingback: Fem en fredag v. 48: Förberedelser - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s