Fem en fredag: räknetal

Det är fredag och jag har varit ledig sedan i onsdags vilket är väldigt skönt. Höstlovet är en fantastisk uppfinning och jag tror att jag kommer att fortsätta vara ledig några dagar den här veckan även sen när barnen har slutat skolan. Några dagars paus så här års är alltid välbehövligt.

 1. Vad är fem saker du gjort den här veckan? Jobbat, yogat, sovit, ätit och läst.
 2. Vilka fyra känslor har du haft i veckan? Trött, ledsen, kärlek, oro.
 3. Vad har du sett tre av i veckan? Barn. Alla är hemma eftersom det är lov. Men de sover iofs halva dagarna så de syns knappt av.
 4. Vilka två saker har du i veckan blivit glad av? En dag på Skansen med min yngsta. En kväll på Kokpunkten med mina två yngsta.
 5. Vilket betyg får veckan, på en skala 1-5? Bara för att jag är ledig i några dagar: 3,5. Annars hade det nog blivit en 2:a, det händer liksom inte så mycket kul just nu.

Nu ska hunden få en promenad i solen. Ett helt jaktlag svängde in på tomten i morse så jag tror vi håller oss på öppna vägar idag, vi går inte in i skogen.

Skansen

Fler svar på frågorna hittar du hos Elisamatilda.

11 tankar om “Fem en fredag: räknetal

  • De jagar hjort och det tycks ha varit en lyckad dag. De hade iaf ett gäng djur på flaket när de körde förbi oss på vår promenad strax före lunch. Djur som förhoppningsvis hamnar i vår egen frys snart.

   Finns vildsvin här ute också så vi håller oss undan från skogen på kvällspromenaderna med hunden.

 1. Underbart att läsa att kärlek är en av veckans känslor! Och så klokt att inte gå till skogs bland jägarna…Tänk, småbarnen vaknar tidigt så man blir galen och sen blir de tonåringar som sover bort halva dagarna o man blir galen…Trevlig Allhelgonahelg

 2. Så mysigt ni verkar ha haft det. Och jag kan verkligen rekommendera en vecka ledigt eller så i mitten, slutet av oktober. Vi har tagit det i några år nu, utan barn som har lov. Ger alltid lite extra kraft och en guldkant på tillvaron.🙂

 3. Pingback: Fem en fredag v. 45: Mörker - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s