Fem en fredag: dagens ord

Mmmmm, det har varit en bra vecka på jobbet men lite sämre ställt med rygg och ben. Jag är ärligt talat jäkligt trött på det här och det tär ganska rejält på mig mentalt att hela tiden ha ont… Men nu går jag på medicin, hos naprapat, på massagebehandling och speciellt rehabstyrekträningsprogram. Det här blir min ruin. Ok, inte i paritet med elräkningarna men ändå. Nä, nu svarar jag på Elisamatildas frågor och sen tar jag strax helg.

  1. Sover du sämre vid fullmåne? När jag var yngre påverkade månen mig väldigt mycket men nu tycker jag inte att jag känner av den längre.
  2. När var du senast vaken mitt i natten? I lördags när dottern var på fest i Bromma och skulle ta sig hem via taxi mitt i natten.
  3. Sover du tungt eller lätt, och hur märks det av? Sover nog ganska tungt men blir jag väckt när jag går in i en lättare sömncykel så kan jag ha svårt att somna om. Det händer dock väldigt sällan, jag är en mästare på att sova.
  4. Vad lyser upp i höstmörkret? Rent bokstavligt så är det brasa, ljus och alla vackra träd. Men även på andra håll finns ljuspunkter. Vi har tre teaterbesök inbokade, två konserter och flera trevliga restaurangbesök framför oss fram till jul.
  5. Vad gör dig överlycklig*. Snö. Skidor. Snart så… Winter is coming!

9 tankar om “Fem en fredag: dagens ord

  1. Vad jobbigt med rygg och benen! Haft problem med ryggen, återkommer då och då. Men hanterbart och det gör det lite lättare. Låter som roliga saker på gång under hösten piggar förstås upp. 🙂

  2. Men nu blir jag avis, så mycket kul att se fram emot. Jag är riktigt less på allt, har längtat efter den fina hösten, och så sprang den förbi med en farlig fart o nu är det bara mörkt grått, blåsigt och regnigt…måste gaska upp mig. Jag vaknar varje morgon när ryggen håller på att brista och benen har kramp. Tack o lov är det bättre när jag kommit igång med dagen. Ha en skön helg smärtorna till trots…

    • Här har vi fortfarande en fantastiskt fin höst, i lördags var hela världen orange – både solnedgång och träd. Helt ljuvligt. Hoppas kroppen bättrar på sig på ditt håll också. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s