Rese-semesterläsning – facit

Jag kan meddela att det hade inte spelat någon roll om jag så bara packat böcker i resväskan eftersom vårt bagage var försvunnet i åtta (8!) dagar innan det till slut levererades. Helt galet faktiskt. En dag kan jag fatta, i alla fall om man haft korta byten (vilket vi absolut inte hade), men åtta? Bedrövligt skött av United… Många har kommenterat att då fick vi ju möjlighet att shoppa nya kläder men modet i Florida är inte något som lockar till inköp så det var rätt svårt att hitta till och med det mest basala. (Om man inte besöker de extremt dyra märkesbutikerna inne i Miami förstås men det skulle ändå inte täckas av ev framtida ersättning + att det var just i Miami som vi avslutade resan och första kvällen där kom då äntligen väskorna till hotellet.)

Men, men vi hade en fantastisk semester ändå och att lyssna på ljudbok på stranden var ju en briljant idé. Nu är vi inga strandmänniskor så det blev väl totalt bara 3 dagar i en solstol men under dessa tre dagar så lyssnade jag på Dagboken jag faktiskt skrev av Jessika Devert. En alldeles perfekt strandlyssning om jag får säga det själv. Jag kände igen mig än mer i den här än i den förra faktiskt och det här är böcker som borde falla alla i 50-årsåldern i smaken just pga igenkänningen på så många plan. Klara Zimmergrens uppläsning är dessutom alleles perfekt.

Jag har på kvällarna läst Kings Billy Summers men den hann jag inte läsa klart. Jag somnade snabbare än vanligt på den här resan. Den är väldigt bra tycker jag så den läser jag förhoppningsvis ut snart här på hemmaplan.

Det är bara att konstatera att det är juli som blev årets läsmånad medan augusti kommer att hamna längst ner på listan. Sommarläsnigen har två veckor till på sig och där kommer jag nog, kanske för första gången någonsin, att ha läst de böcker jag listade i början av sommaren.

Vilket väder vi har förresten! Det är ju knappt att man tror att det är sant. Jag har jobbat från altanen hela den här veckan och det är ren njutning att inleda jobbhösten på det viset.

Hoppas ni alla har en hyfsat behaglig övergång till jobb efter semester.

7 tankar om “Rese-semesterläsning – facit

  1. Det verkar ha försvunnit många resväskor under sommaren. Dotter blev av med allt utom tandborsten som låg i handbagaget när hennes resväska försvann när hon skulle vara 5 dagar på Lofoten.

  2. Ah så ni har varit i usa, jobbigt med bagaget. Men låter som en bra resa. Hoppas också på en bra start när jag snart börjar jobba igen efter andra semesterperioden, lär bli mer tryck nu än i juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s