Rese-semesterläsning

När jag är hemma på semestern så är val av bok ingen större grej, jag har ju både befintliga bokhyllor, bibblan och bokhandeln inom räckhåll. Men nu ska vi åka bort på semester och då måste jag besluta i förväg vad jag ska läsa och det får inte vara för skrymmande böcker pga ska flyga. På skidsemestrar är det här inga problem, jag vet att jag somnar inom max 10 min så jag behöver bara något lättläst. Men nu, nu kommer dagar då vi kommer att ligga på en strand… och vad gör man då? Alltså, jag fattar att man läser – men vad?

Å andra sidan kanske det löser sig automatiskt, jag kanske inte kan läsa alls. Jag kan inte läsa med linser utan läsglasögon. Jag kan inte ha solglasögon om jag har läsglasögon och utan solglasögon blir det för ljust för att läsa. Jag kan läsa med vanliga glasögon men då är det det där med solglasögonen igen. Så när jag tänker efter kanske ljudböcker är det bästa. Herregud, så smart, det hade jag inte ens tänkt på förrän jag började skriva förra meningen. Jag är ett geni!

Då ska jag bara lägga några böcker i offlineläge men det är ju inte ett problem.

Halleluja!

13 tankar om “Rese-semesterläsning

      • Det är stor skillnad att läsa en bok i mobilen eller en laptop. Det funkar inte för mig men jag läser som en galning nu när jag har läsplatta. Tidigare lyssnade jag mest via Storytel men nu läser jag oftast i läsplattan man kan köpa från dem. Orkar aldrig hålla på med pappersböcker längre. Det näbbats av allt är att batteriet räcker länge och jag kan ta med alla böcker jag vill under semestern. Ångrar mest att jag inte skaffa en läsplatta tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s