Rättning i leden!

Jag gjorde en liten koll på hur jag ligger till i Kaosutmaningen och insåg att jag ju har kryssat för en punkt som jag faktiskt inte har läst. Herregud, måste genast rättas till. Boken Matrix av Lauren Groff har växter på omslaget inte i titeln. Gör om, gör rätt.

I övrigt ligger jag bra till, jag har läst 19 böcker som passat in på utmaningen hittills. Det mest utmanande är nu att läsa på annat språk än svenska eller engelska, tätt följt av att hitta en bok om trafficking/prostitution (som är något jag helst inte vill läsa). Är det någon som har tips om en trafficking/prostitutionsbok som inte är vidrig får ni gärna lämna tips.

Tre arbetsdagar kvar, nu ska jag ta tag i en gammal surdeg. Jag ska bara koka en kopp te först för att ge mig själv lite stöd och styrka inför att ta tag i denna trista arbetsuppgift. Phu.

11 tankar om “Rättning i leden!

  1. Har du kollat Simon Häggströms böcker? Han jobbar som polis med trafficing. De skönlitterära tycker jag är skit men de han skrivit om som handlar om verkliga fall är tankeväckande

    • Mer tur än skicklighet :). Men idag har jag köpt en bok med en hund i huvudrollen och reserverat en bok på bibblan med arabiska som orignialspråk så nu börjar jag faktiskt styra läsningen lite. Jag brukar alltid gå i land med den här utmaningen så i år tänkte jag försöka kryssa av alla punkter som omväxling.

    • Nej, men den läste jag för några år sedan (och skulle nog inte fixa att läsa den igen nu när jag har en egen hund). Nu blev det Barbro Lindgrens Rosa, prinsessa av Fäholmarna. En snäll och kärleksfull hundbok 💛

  2. Du är makalös! Grymt bra gjort!
    Tveksam dock till om det finns några ”ohemska” böcker om trafficking/prostitution… Minns ännu hur jag fick kämpa med ”Rosario är död”. Fruktansvärt sorgligt alltihop…

    • Jag vet… och det är därför jag helst inte vill läsa om det. Jag tycker det är tillräckligt bedrövligt att läsa om sånt här i tidningen, att dessutom få ännu mer av denna vara i skönlitterär form kan bli väl mycket. Så eventuellt reviderar jag målsättningen att läsa samtliga punkter på listan till att bli ”samtliga punkter minus en”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s