Midsommarläsning

Idag har vi halvdag på mitt jobb och jag tänker inte jobba en minut längre än just halva dagen. Efter lunch väntar så 3,5 dagars midsommarledighet och de dagarna tänker jag njuta av till fullo. Jag har ytterligare två veckor kvar att jobba innan semester sedan och även om de nog blir ganska lugna på ett sätt så är det ändå en del som ska bli klart innan jag går.

För den kommande helgen har jag följande planer:

  1. Städa huset (idag)
  2. Fira midsommar med vänner (fredag)
  3. Läsa på altanen om vädret tillåter (lördag)
  4. Fylla 50 år (söndag)

#1 och #2 kräver liksom inte så mycket planering, både städning och firande följer sedvanlig mall för dessa aktiviteter. #4 har jag överlåtit åt min man att planera för. Då återstår #3 som ju kan ta vilken vändning som helst egentligen. Den här helgen kommer jag att äntligen släppa alla dessa biblioteksböcker med kort lånetid, nu ska jag ta tag i den där sommarläsningen som jag har sett fram emot. Först ut blir senaste boken om Ruth, The Locked Room. Den är nog rätt snabbläst och näst på tur tänker jag mig Christies Mordet i prästgården.

Mycket att se fram emot med andra ord (ok, inte städningen per se men ett städat hus är aldrig fel) men först ska de där jobbtimmarna nu betas av.

2 tankar om “Midsommarläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s