Sammanfattning v 18

Veckans…

lyssningsupplevelse: Jag lyssnar fortfarande på Flykten av Simon Scarrow. De bytte uppläsare i förra boken och det är alltid lite konstigt men nu, i bok nr 2 som läses av Harald Leander, så känns det helt naturligt.

läsupplevelse: Jag hoppar mellan diverse böcker utan att ha ro att läsa klart någon av dem. Det är ingen väg till framgång för några bra läsupplevelser.

träning: Samma upplägg som förra veckan med spinning, yoga och styrketräning. Jag har fortfarande långt kvar till den form jag var i flr ett år sedan innan diskbråck och allt annat men jag kör på och börjar så sakta märka lite skillnad.

liv: Jag var hemma måndag och tisdag och på onsdagen var det rätt lagom att gå tillbaka till jobbet. Men som jag sade till min man, jag skulle lätt kunna vara hemma på heltid och skulle inte ha några som helst problem med att få tiden att gå. Jag har funderat en hel del över hälsofrågor och hur jag mår och läser ett par böcker kring detta också. I samma anda har jag anmält intresse av att vandra till Santiago de Compostela. En etapp på 10 mil. Nu ska jag nämligen sluta skjuta upp saker jag vill göra.

2 tankar om “Sammanfattning v 18

  1. Låter spännande med vandringen! Läsningen känner jag igen mig så i, jämt och ständigt så, undrar om det blir bättre som pensionär….skyller lite på klick-och kick tillvaron som vi lever i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s