Sammanfattning v 17

Veckans…

lyssningsupplevelse: Jag lyssnade klart på Skarp och letade sedan efter något nytt. Började med Dubbelporträtt av Agneta Pleijel men tyckte inte att uppläsningen funkade. Bytte till En studie i rött och den funkade bra men såg i samma veva att nr 19 i Silverörnserien fanns tillgänglig och då hoppade jag till det antika Rom istället. Så skönt att vaggas in i en bok där karaktärerna är som gamla vänner.

läsupplevelse: Jag har läst Kaffe med mjölk som alla pratar om. Jag trodde det skulle vara en känslomässigt svår bok att läsa men relationen mellan mor och dotter var så fundamentalt olik min och mammas relation så det funkade.

träning: Spinning, yoga och så lite styrketräning. Plus en väldig massa promenader med hunden. Hundpromenader är bra vid sorg.

liv: Min mamma somnade in i onsdags förmiddag och det är så tomt. Barnen verkar ok nu efter några dagar så idag kändes det plötsligt som om mattan drogs bort under mina fötter. Nu är det min tur att ta sorgen till mig och det känns lite som jag är i fritt fall. Jag är oändligt tacksam för mina nära och kära som alltid finns där men mamma är mamma och man har bara en sådan och när hon försvinner gör det ont.

11 tankar om “Sammanfattning v 17

  1. Beklagar sorgen. Det är speciellt när mammor dör och det tar tid att ta det till sig. Begravningsförberedelserna hjälper en att att klara vardagen men sen blir det ännu mer definitivt, tycker jag. Jag tänker på dig. Jag förstår att ni stöttar varandra i familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s