Påskekrim?

Jag har verkligen längtat efter den här påskhelgen, det ska bli otroligt skönt att vara ledig några extra dagar. Vi har inga storslagna planer men väl några små sådana. Torpet, påsklunch med pappa, trädgårdsfix hemma. Typ så. Och jag har tänkt läsa istället för att ägna mig åt telefonen, det borde kunna resultera i en hel del lästa sidor. Som svar på Helgfrågan Kommer du att läsa något påskekrim?, får jag nog däremot svara nej. Jag har inga deckare i min läshög. Förvisso läser jag The Deepest of Secrets av Kelley Armstrong och kanske skulle den kunna kvala in som krim men det känns inte helt klockrent.

På tal om läshögar så fick jag lite lätt hjärtklappning igår morse när det hängde ett paket från Adlibris på brevlådan när jag var ute och hämtade tidningen. Jag tänkte att vad i hela friden har jag köpt nu, jag FÅR inte köpa fler böcker innan jag börjat beta av högen inne. Lättnaden blev total när jag insåg att paketet var till min man. Phu…

12 tankar om “Påskekrim?

  1. Kelley Armstrong har jag läst ett par böcker av, riktigt bra faktiskt. Fast det var inte någon deckare direkt. Skönt att kunna vara ute och småpyssla ute igen nu när snön är borta, efterlängtat såhär på vårkanten för många. Ha det gott och Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s