Sammanfattning v 11

Veckans…

lyssningsupplevelse: jag har varit på Operan med familjen och sett Figaros bröllop. 4/5 i familjen tyckte mycket om föreställningen medan den snart 15-åriga sonen hävdade att det var de värsta timmarna i hans liv… Jag kan hålla med om att stolarna är bedrövligt obekväma och att benutrymmet är minimalt men resten tror jag ändå bestämt är bra för hans allmänbildning.

läsupplevelse: Jag snabbläste, på telefonen, boken Halva Malmö består av killar som dumpat mig. Egentligen kan det nog inte kallas för en upplevelse men den har etsat sig fast pga att det var det sämsta jag läst på mycket länge. Herregud, innehåller den ens ett uns av sanning så blir jag gravt oroad över det kvinnliga släktet. Jag har mycket större förståelse för de manliga karaktärerna än de desperata kvinnliga. Inget ni behöver lägga tid på att läsa.

träning: Minimalt, bara ett par mjuka yogapass och för första gången på månader har jag varken ont i ryggen eller benet. När man av naturen är ganska lat är det lätt att därmed lägga träningen på hyllan men jag vet ju samtidigt att för att orka livet i allmänhet och för att må bra mentalt i synnerhet så måste jag träna. Nästa vecka testar jag yoga och spinning. Så får vi se hur det känns efter en sådan kombo.

liv: Sol! Opera! Alla friska! Jag skulle vilja säga att jag har haft en toppenvecka. Vi åkte ut till torpet i fredags kväll och det var så skönt att komma bort, även om det bara blev för en natt. Dessutom shoppade jag en vårgarderob till mig själv i onsdags. För flertalet människor är det här något som bara sker, för mig som hatar klädshopping är det en jättegrej. Men nu lyckades jag (tack vare att jag har en kompis som har en klädaffär och hjälpte mig). Allt passar ihop och allt sitter perfekt.

4 tankar om “Sammanfattning v 11

    • Men där så skumt alltihop. Tror att en del är muskulärt också med tanke på hur benet kändes sist efter spinningen. Jag blir knäpp på det här snart faktiskt. Men ska träffa en ny sjukgymast nästa vecka och tänker boka in massage också för benet.

      Jag är absolut ingen operakännare men om man ska testa första gången, välj någon som har musik som du har hört tidigare. Mozart är ju lättillgänglig och dessutom är just Figaros bröllp ändå lite smårolig så det kan vara en bra start/bra test.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s