Sammanfattning v 6

Dags för en sammanfattning av den gångna veckan.

Veckans…

lyssningsupplevelse: jag fortsätter att lyssna på Johan Theorins Benvittring och jag är mycket förtjust i både bok och uppläsare.

läsupplevelse: jag började på The Discovery of Witches igår och efter 20 sidor kände jag en genuin lycka över att boken dels är på över 600 sidor och dels att det finns två böcker till i serien.

träning: träning helt enligt plan och det är skönt. Det har blivit många pass men inget som sliter på kroppen (yoga, spinning, corepass – och så ett par mer klassiska aerobicspass (även om de kallas för andra coolare saker nu)) så det känns riktigt bra.

liv: jodå, jag andas fortfarande. Och jag har bokat ytterligare ett besök på Operan i mars samt bord på en svårbokad restaurang för en middagsdate med min man. Jobbet börjar utkristallisera sig och jag har insett att det här är lite som när man lämnat en dålig relation privat, det tar lite tid att landa och hitta fotfästet igen.

6 tankar om “Sammanfattning v 6

    • Tja, inte alla livets beståndsdelar men några. Försöker sammanfatta veckan för mig själv inom de områden som jag själv njuter av. Sen har vi ju det där ”livet” som kan överraska åt båda hållen 🙂 plus allt som jag inte skriver om här (vilket är sånt som upptar större delen av min vakna tid).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s