Fem en fredag: Hälsostatus II

Så gick en vecka till, tiden rasar iväg i ett fasligt tempo trots att det mesta man gör går på rutin. Elisamatilda undrar om hälsostatus den här veckan och det är skönt att förkylningen är över för den här gången i familjen, nu vore det skönt om vi höll oss friska ett tag.

 1. Vad är det bästa du har gjort för dig själv de senaste dagarna? Jag har yogat och tränat på gymmet och både jobb och familj har fått anpassa sig till det. Det håller inte för evigt att göra så men just nu funkar det.
 2. Vad ska du försöka ta dig an under kommande dagar? Tja, jag har alltid som intentionen att vi ska städa huset till helgen men jag hyser en stark misstanke om att vi kanske hoppar över det den här helgen också. Men det är definivt dags att bära ner adventsljusstakarna i källaren. De är bortplockade från fönstren men de står just nu på matsalsbordet och väntar på nästa steg.
 3. Vad blommar i dig? Väldigt lite just nu…
 4. Vad har du dagdrömt om på sistone? Om förändring. Högt och lågt, realistiskt och fullkomligt verklighetsfrämmande. Men drömma kan man ju alltid få göra.
 5. Vad får du näring från? Sömn, familj, umgänge, träning.

Fler svar på veckans fredagsfrågor hittar du hos Elisamatilda.

10 tankar om “Fem en fredag: Hälsostatus II

  • Ja, jag tror att det är jättebra med dagdrömmar. Mina nattliga drömmar är jag inte lika nöjd med alla gånger och har jag drömt dåliga drömmar påverkar det mig hela nästkommande dag…

  • SATS öppnade upp ute hos oss innan jul och det är ett lyft i jämförelse med det tidigare gymmet. Jag har ju kört utomhusträning i så många år att jag helt glömt bort gymvärlden men nu är det kul att vara tillbaka. Ombyte förnöjer 🙂

 1. Så duktig du är som tränar regelbundet. Jag får inte till något annat än hundpromenaderna. Finns många bra gympaprogram på youtube för oss som inte har gym här på landsbygden, det blir bara inte av. Dagdrömmeri är viktigt, så fortsätt med det

  • Jag är tillbaka på gymmet efter år av enbart utomhusträning. Jag var lite tveksam men tycker att träningen fick ett uppsving. Jag antar att man ibland måste förnya sig även på träningsfronten. Hoppas du hittar tillbaka du också när tiden är rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s