Sammanfattning v 2

Årets andra vecka, årets första jobbvecka, har varit oväntat bra, om man bortser från läsningen.

Veckans

lyssningsupplevelse: Lena Endre! Vilken fantastiskt bra uppläsare hon är. Hon läser Eufori, 2021 års augustprisvinnare, och det är fullkomligt briljant. Jag har sökt på fler böcker som hon har läst in och hittade bland annat Sara Stridsbergs Hunter i Huskvarna så den lyssnar jag på nu (så kan jag kryssa av novellsamlingen i Kaosutmaningen om en stund – två flugor i en smäll).

läsupplevelse: läsningen har inte varit mycket att hänga i julgranen. Ganska tråkiga böcker om jag ska vara ärlig. Jag måste hitta något bättre till nästa vecka.

träning: den har gått lysande! Yoga och styrketräning – min nya melodi. Men igår blev jag förkyld helt plötsligt så nu pausar jag några dagar och håller mig till långpromenader med hunden.

liv: helt självcentrerat har jag fokuserat väldigt mycket på att lämna min nuvarande tjänst. Jag känner att mycket kring min egen person börjar vända. Barnen har börjat skolan igen och alla verkar nöjda och glada.

4 tankar om “Sammanfattning v 2

  1. Men vad trist att du har blivit sjuk, du får krya på dig! Lena Endre har jag inte lyssnar på som uppläsare men kan tänka mig att hon är bra. Var på en kultur grej för några år sedan som hon höll i, hon verkade trevlig.

  2. Krya på dig! Trist att bli sjuk när du just börjat nattjobb.
    Lena Endre är ju en duktig skådespelare, van att nyansera rösten, så kan tänka mig hon läser bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s