Tisdagstrion – överst i min läshög

Jag har 3,5 dagar kvar på mitt nuvarande jobb och även om jag kopplade av ordentligt på jullovet så känner jag mig som en våt pöl idag. Jag har nog innerst inne varit lite orolig för att det skulle bli något strul med datumet för bytet men nu verkar det faktiskt bli som jag hoppats på – och som vi bestämt. Den där sista stressen är väl den som rinner av nu och som gör mig så trött. Jag kan inte stänga av helt och gå och sova men jag tjuvar jag till mig lite pauser under dagen och passar på att svara på Tisdagstrion från Ugglan & boken.

Jag har en massa planer för min läsning även om ordningen jag läser böckerna inte kan fastslås på förhand men nu har jag i alla fall bestämt mig för att läsa ut några långtidsläsnings-böcker härnäst, det vill säga böcker som jag börjat på men som av någon anledning inte har blivit utlästa. Inte för att de är tråkiga utan bara för att jag varit för trött eller för att något annat lockat mer, så där som det kan bli ibland. Dessa tre är:

  • Romeo och Julia – jag har kommit drygt halvvägs.
  • The Sin Eater av Megan Campisi – den här är jag snart klar med så det känns inte som alltför betungande
  • The Only Good Indians av Stephen Graham Jones – även här är jag halvvägs igenom men jag har varit rätt trött på kvällarna när jag läst den så kanske behöver jag backa tillbaka lite i handlingen.

16 tankar om “Tisdagstrion – överst i min läshög

  1. Ja, vissa böcker tar man aldrig riktigt itu med och så blir de liggande. Även för mig är bara Romeo och Julia känd sedan tidigare. Shakespeare är ju för underbar!

    Önskar dig lycka till med jobbytet, spännande med nytt jobb och skönt att det blev vad du hoppats på tidsmässigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s