Oktober, avslut

Hörni, jag överlevde oktober! Tveksamt hur det hade gått med den saken om inte sjukskrivningen täckt halva månaden, men ändå!

Jag har inte läst så många titlar under den här månaden men ganska många sidor.

 • The benefits of Hindsights, Susan Hill. Lika bra som Kvinnan i svart var, lika intetsägande tyckte jag att den här var.
 • Nya människor i fel ordning, Jonas Karlsson. Lysande! Jag lyssnade på den här vilket ger extra pluspoäng för uppläsningen.
 • Det, Stephen King. Den mest nervösa omläsningen någonsin tror jag. Det är över 30 år sedan sist men ja, den håller. Med facit i hand gör den sig nog bättre på engelska men nu har mitt engelska exemplar försvunnit så jag nöjde mig med översättningen.
 • Även en ihålig nöt vill bli knäckt, Barbro Lindgren. Väldigt bra liten bok som väcker många tankar.
 • Flickornas tystnad, Pat Baker. Slaget om Troja ur en kvinnlig slavs (nu krigstrofé, tidigare kunglig) perspektiv. Obehaglig men mycket bra. Jag lyssnade på den här också och det var två uppläsare vilket var ok.

Nu tar vi oss an november. Planen är att börja jobba igen om en vecka. Och med en tydlig målsättning om förändring inom en snar framtid. Dock fick min sjukskrivning ringar på vattnet så nu tittar vi över en större förändring än bara för mig – bra.

Lite mer regelbunden träning står också på önskelistan för den kommande tiden. Bara jag orkar så…

Edit: Som eval8 skrev i en kommentar: ”Ta tillvara småstunderna”. Det ska jag ha som mål för november. ❤️

3 tankar om “Oktober, avslut

 1. Så vis jag är😏det är lättare sagt än gjort, men man får ju försöka.
  De böckerna är inga jag har läst.
  Så bra att din sjukskrivning ger ringar på vattnet. Hoppas det funkar framöver!

 2. Skönt att det går åt rätt håll! Jonas Karlssons bok suger jag fortfarande på, varit så mycket annan läsning och jobbmässigt så inte hunnit med, men någon gång så ska det bli av 😉

 3. Att överleva ja, så känns det ibland. Och så tänker jag att livet är till för att levas. Och väntar själv på ork för att träna. Och läser under tiden.
  Läste It på svenska för några år sedan och hade gärna gjort den läsningen på engelska men gillade ändå. Även om jag föredrar att ta del av Kings böcker med hans egna ord.😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s