Oktober, igen

Vet ni, nu har halva oktober gått och jag har överlevt hittills. Nu återstår andra halvan, det är bara två veckor till höstlovet.

Jag ska inte älta jobbet här, men jag har nått vägs ände där och har en del bra samtal med HR om vad nästa steg är. Jag ska träffa en läkare på onsdag och så tar vi det därifrån. Jag måste bli glad igen, det räcker nu.

Min plan för resten av oktober, denna månad som jag fasade inför, är att fokusera på träning, läsning, hundpromenader och sömn. Det har varit dåligt med alla fyra pga anledningen ovan, men nu får det bli ändring på torpet. Jag slalomläser en massa just nu, tror att det är för att jag har svårt med fokus, och jag ska försöka hitta tillbaka till koncentrerad läsning. Jag har svårt att komma ihåg vad jag har läst och det blir inte bättre av att hoppa mellan olika böcker.

Idag skiner solen, det är bra. Jag har tränat och ska snart ta en promenad. Hund och man ska ut och springa men jag står över, ett träningspass per dag räcker.

2 tankar om “Oktober, igen

  1. Jag klarar inte att hoppa mellan böcker.
    Jag är arbetslös, har ont överallt, livet är ovisst just nu, så jag mår inte heller toppen. Men försöker ta vara på glädjeämnen.
    Hoppas du snart mår bättre!

    • Jag vet precis varför jag mår som jag mår och jag vet precis hur jag skulle kunna komma ur det. Men vissa är ju sååå långsamma.

      Hoppas verkligen att det löser sig med din situation och att du hittar ett jobb som är bra. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s