Läsbingo

Vi har kört läsbingon på diverse lov sedan barnen var små men nu har vi växlat upp och kör en 99-dagars utmaning som löper från 1 september till 31 december. Jag och Lillan gjorde ett försök förra året men ingen av oss gick i mål. I år har jag lagt till monetära belöningar efter 33/66/99 kryssade rutor och helt plötsligt är hela familjen med. (Min man får dock inga pengar, han får nöja sig med känslan av att ha lyckats.)

Det här har fått Sonen att läsa igen och och Äldsta som haft en längre lässvacka verkar ha kommit ur den. Och som sagt, till och med min man läser nu. Sonen var först till 33 lästillfällen och nu får vi se vilka som håller i till slutet.

Själv är jag mest nöjd med att ha kryssat ”läs i skogen” medan det fortfarande var varmt och skönt ute. Det ska bli spännande att se hur/om de andra löser just den punkten. Svårast att få till blir garanterat ”läs när du är ensam hemma”. Det är ju stört omöjligt att få huset för sig själv nu för tiden.

5 tankar om “Läsbingo

  1. Kul!
    Jag har lite blandade känslor för läsbingos. Vissa är riktigt roliga, andra struntar jag helt i. Jag skulle tex inte skaffa julgran enbart för att läsa vid den, det ger mig ingen utmaning. Däremot att läsa en vinnare av augustpriset, det berikar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s