Bokmässan

Jag har aldrig varit på Bokmässan och därmed har ni svaret på Helgfrågan hos Mia. Varje år så här dags säger jag till mig själv att något år ska jag åka ner till Göteborg och vara med men det blir bevisligen inte i år heller. Just nu är jag helt slutkörd pga jobb och dessutom är min man inkallad till det militära den här helgen så även om jag varit ledig och utvilad så hade det inte varit aktuellt.

Istället för bokmässa ska jag träna, ta promenader i skogen med hunden, sova och shoppa kläder. De tre första aktiviteterna ser jag fram emot, den fjärde är ett väldigt nödvändigt ont. Nu ska vi ju tillbaka till kontoret nästa vecka och garderoben gapar helt tom. Suck. Jag hatar att shoppa.

12 tankar om “Bokmässan

    • Det är lite oklart. Mina medarbetare i Litauen måste vara på plats 3 dagar/vecka (kontrolleras på individnivå…) och min magkänsla säger att det nog blir fem dagar per vecka här i Stockholm, dock utan individkontroll. Än har det inte gått ut någon info men för egen del tänker jag mig 2 dagar i veckan till att börja med. Har bara två i mitt team här, resten kan jag ändå bara träffa via Teams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s