Helgfrågan – semesterläsning

Mia har en ny bild till Helgfrågan från och med den här helgen och man kan dessutom se en lista över kommande helgfrågor hos henne. Jag gillar båda nyheterna!

Jag har jobbat en vecka nu och befinner mig i någon slags mental chock. Jag måste börja sätta upp några roliga saker i kalendern framöver under hösten annars finns det risk att det bara blir en fråga om ren överlevnad fram till först höstlovet och sen till jullovet. Men jag ser tillbaka på semestern som en av de bästa somrarna någonsin och det är en bra början. Nu ska jag landa lite i att vardagen kickar igång på allvar nästa vecka (min äldsta börjar gymnasiet på tisdag så hon är sist ut in i höstvardagen) och sen börja bryta ner allting till hanterbara sjok.

Helgfrågan den här veckan är Vad har du läst för böcker på semestern? Jag återkommer med en uttömmande lista när jag är klar med min sommarläsning som pågår i några dagar till, fram till den sista augusti, men det jag redan nu kan säga är att det har varit en mycket bra lässommar och bäst av alla böcker var The Starless Sea av Erin Morgenstern. Den är till och med så bra att jag planerar att läsa om den på höstlovet då det bör erbjudas en del tid till sträckläsning oavsett vad vi hittar på för övrigt.

Hur är det för er andra, har ni kommit in i vardagen än eller njuter ni fortfarande av ledighet?

3 tankar om “Helgfrågan – semesterläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s