Helgfrågan sommar

Sommarversionen av Helgfrågan hos Mia.

1. Vad läser du nu? Ja ni, jag läser, eller i alla fall bläddrar igenom, Familjelexikon av Natalia Ginzburg. Inget vidare halvvägs igenom tycker jag. Men det är en bokklubbsbok som ska diskuteras på tisdag så det är bara att bläddra på.

2. Har du något boktips? Skriver över ditt ansikte av Anna-Karin Palm. Det finns så mycket att säga om den så jag ska skriva ett eget inlägg om denna.

3. Har du ett semestertips att dela med dig av? Det här är sista veckan på en åtta veckor lång ledighet för min del. Det har varit en underbar sommar och jag har ägnat mig mycket åt sådant jag inte kan göra till vardags. Titta på TV sent, sova länge, läsaläsaläsa på altanen – och njuta av att känna axlarna sjunka ner. Ett ganska allmänt hållet tips men ändå. (Fattar bara inte hur det ska gå att börja jobba igen 🙄.)

8 tankar om “Helgfrågan sommar

  1. Hm, förstår att det kan kännas lite det tufft att börja jobba och ju längre en varit ledig….jag har ju jobbat mellan mina semesterperioder (andra perioden nu, men snart jobb igen). Visst är Jag skriver över ditt, stark och bra, tankeväckande, innehåller så mycket!

  2. tyckte mycket om Anna – Karin Palms bok. härligt att du ägnat semestern åt att göra sådant du inte kan göra dagligdags. men det brukar gå bra att börja arbeta igen efter det första initiala motståndet

  3. Känner inte till dina böcker, tack för tips. Härligt att du haft det bra i sommar, så vill man ju helst att det ska vara för att bli stärkt inför hösten och vintern. Om det går. 🙂

    • Sjukskriven i tre, semester i fem. Aldrig kul att vara sjuk/ha ont men givet allting så var det ändå en perfekt tajming på det hela. Inte lika njutbart att vara hemma i november eller februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s