Helgfrågan Sommar

Tänk vilken ljuvlig sommar vi har! Igår kom det en regnskur här på eftermiddagen när jag skulle åka in till stan för att äta middag med en kompis men när vi hade ätit klart var regnet borta och vi fick ännu en underbar sommarkväll. Inget blir ju heller sämre av min långa ledighet den här sommaren. Jag njuter av varenda sekund.

Jag läser en del och just nu är det Malibu Rising (dagläsning) och Winter in Madrid (kvällsläsning*) som gäller. Men mest lyssnar jag och jag håller fortfarande på med The Vampire Diaries-serien och lyssnar nu på bok 5 av 6.

Dagens boktips blir idag ett TV-tips. Jag är helt fast i Syndarnas hus som finns på SVT Play. Så bra serie, jag älskar den. Jag sträcktittade på första säsongen härom kvällen/natten när jag var ensam hemma och jag njöt av varenda sekund. Men sömnlösa nätter är inte min grej så nu ransonerar jag tittandet till ett eller två avsnitt per kväll. Det är svårt men det går.

Semestertipset får bli ett besök på Brasserie Astoria där vi var igår (Stockholm). Det var fullbokat men jag ställde oss på väntelista i förrgår och i går morse fick jag ett sms om att vi var välkomna igår kväll. Ibland har man tur.

Fler tips finns hos Mia.

* Det här med dags- och kvällsläsning införde jag för att slippa springa runt efter böckerna. Dagboken ligger på nedervåningen, innanför altandörren, och kvällsboken ligger på vinden bredvid sängen. En enkel men briljant lösning om jag får säga det själv.

9 tankar om “Helgfrågan Sommar

  1. Jag följde länken till Brasserie Astoria. Det var inte helt lätt att hitta information om var det är beläget, men hittade till slut att det finns i Stockholm 🙂

  2. Kul med dag- respektive nattläsning. Det har jag aldrig reflekterat över förut. Släpar med mig min bok från sovrummet till frukostbordet, ut i trädgården, in på kontoret, tillbaka till sängen…

  3. The Vampire Diaries trodde jag var en slags tv-serie, men det kanske är både och. Syndarnas hus kände jag heller inte till. Verkar hänga med dåligt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s