Helgfrågan: midsommar

Att det äntligen blev midsommar ändå, den här helgen har känts som en hägring under en längre tid nu.

Mia undrar: Vad läser du i midsommar? Jag har ju tidigare lagt upp en bokhög inför helgen men vi får se hur det går med den. Jag har läst två av de böckerna; Apburen och Borderline och båda kommer att gå raka vägen till soptunnan. Jag äter en del tabletter nu efter min diskbråcksoperation och jag sover fasligt mycket. Så varken koncentration eller ork är riktigt på topp.

Bonusfråga: Vad gör du för att vila upp dig i midsommar? Resten av familjen åker till kompisar på andra sidan stan och firar som vi alltid gör. Men jag orkar inte i år. Jag har köpt hem lite sill och tänker väl tillbringa dagen med att sova och sedan äta goda sillar till middag. Det blir så bra som det kan bli tänker jag. Och mycket bättre att de andra är iväg och har kul än att de av ren omtanke stannar hemma med mig. Jag sover ju mest och jag vill verkligen inte snuva dem på en rolig dag.

10 tankar om “Helgfrågan: midsommar

  1. Aj då, böcker som går till soporna … de kan inte ha varit särskilt kul att läsa … men hemskt att slänga dem, tror du ingen annan vill ha dem om du exvis ger dem till RödaKorset eller Myrorna?

  2. ‘Borderline’ lät ju annars väldigt intressant, må jag säga. Och inte för att jag skulle vilja gifta mig inför jättepublik på en karneval, men det lät ju som om Apburen hade kunnat vara rätt kul ändå. Ja, jag blev så nyfiken att jag var tvungen att googla bägge.
    Gott läkkött önskar jag dig, så att du snart är igång igen. Försök att röra dig så mycket det bara går under omständigheterna, så att du stärker upp kroppens egna smärtlindrande system.

  3. Inte läst någon av de böckerna, men soptunnan är ibland de bästa då många böcker numera är slit och släng grejer. Skönt att det gått bra med op, lycka till med rehab!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s