Helgfrågan

Torsdag. Så skönt att helgen närmar sig. Jag har fått en ny medicin mot mina nervsmärtor i benet så jag har varit jätteglad hela dagen. Bevisligen är jag inte så van vid starka tabletter… Igår blev det bestämt att jag ska operera ryggen och operationstiden sattes till på måndag. Ganska läskigt tycker jag men samtliga läkare är helt eniga om att det är det bästa alternativet.

Men det är på måndag det. Idag är det som sagt torsdag och dags för Helgfrågan.

Brukar du läsa e-böcker? Nej, det brukar jag inte. Faktum är att jag tror bara att jag läst två e-böcker och det var i det ena fallet för att mina vanliga böcker tog slut under en semester och i det andra för att jag inte hittade boken i fysisk form. Det är inte ett format jag gillar men det kan funka i absoluta nödfall.

Ha en trevlig kväll och njut av sommaren!

10 tankar om “Helgfrågan

  • Ja, skönt när det går snabbt. Mycket tacksam för detta.
   Jag kan tänka mig att e-böcker är bättre att läsa på t ex en ipad. Jag har bara läst på telefonen och det är ingen höjdare tycker jag

 1. Då har du läst två e-böcker fler än vad jag har gjort.
  Jag tar Gabapentin och Saroten mot mina nervsmärtor, men jag är aldrig fri från att ha ont, men det är hanterbart.

  • Gabapentin är den jag äter nu – det bästa jag har varit med om på länge. Saroten fick jag först men den svimmade jag av så den funkade inte för mig. Hade hoppats på att undvika operation men det är tydligen ett stort diskbråck så det bör fixas för att det inte ska bli än värre.

 2. Läst e-bok på iPad men det var ingen höjdare, tror läsplatta kan vara bäst men inte testat. Håller mig till papper och ljud 😉 nervsmärtor är olidligt. Bra att op blir av snabbt!

 3. Bra ändå att du slipper stå i kö för op. En hel del har det ju fruktansvärt eländigt på det sättet nu. Plus ekonomisk oro när FKs avslagsmaskin går hårt fram, som den ju gjort under de senaste 6-7 åren. Många är verkligen hårt drabbade, otroligt frustrerande att det bara får fortgå. Håller tummarna för att allt går bra för dig. Skönt att medicinen lättar på värken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s