Blandad lördagskonfekt

Jag skrev om det häromsistens också men jag tjatar vidare – tiden går fruktansvärt långsamt. Nu har jag i alla fall kämpat mig igenom ytterligare en vecka med livet, om än kanske inte förnuftet, i behåll. Summa summarum har jag fattat ett beslut om att byta jobb. Sommarens projekt får bli att uppdatera LinkedIn och mitt cv för nu måste jag få snurr på det här.

Alla barnen har slutat skolan för året och Äldsta har också slutat nian. Det är inget som firas i någon större utsträckning, i alla fall inte här, men det är ändå en milstolpe. Vi fick vara med vid betygsutdelningen och det var så fint. Solen sken, syrenerna blommade, alla killar i mörk kostym och alla tjejer i pastellfärgade klänningar och även om många grät lite så var de samtidigt så glada. Grundskolan är klar och nu är det Äldstas egna val som styr framöver. Hon gick ut med toppbetyg och kan därmed känna sig helt lugn när det gäller gymnasievalet vilket bara det är väldigt skönt. Stressen har varit monumental den här sista terminen så skönt att hon nu kan koppla av i tio långa veckor.

Läsningen den här veckan har bestått av Charlaine Harris True Blood-böcker. Jag håller på med den näst sista i serien nu och även om den är den sämsta av de 13 böckerna så bjuder serien som helhet på ren och skär underhållning. Jag vet inte vad jag ska läsa härnäst men sommarläsningslistan är ju bara knappa två veckor gammal så jag får konsultera den.

En av sommarläsningsböckerna var för övrigt Brinn mig en sol men den släppte jag efter 100 sidor. Det fanns inget där som fångade mitt intresse så den lämnas idag tillbaka till bibblan oläst. Lånekön är evighetslång och jag hoppas och tror, baserat på alla andras omdömen av boken, att nästa låntagare uppskattar den mer.

Idag är det äntligen dags för den där magnetröntgen av ryggen. Eftersom jag inte vågar köra bil själv just nu så skjutsar min man in mig till stan, till Sabbatsberg. Vi ska ta en fika med kompisar efteråt och sen ta en sväng till NK för att köpa present till kvällens studentuppvaktning. Det är student nummer två i vår bekantskapskrets, nu börjar barnen verkligen bli stora.

Det här var inte ett speciellt bokrelaterat inlägg men i alla fall ett livstecken. Ha en trevlig helg!

En tanke på “Blandad lördagskonfekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s