Helgfrågan – tårdrypande läsning

Fredag! Tjohoo! Veckorna går fasligt fort vilket är lite konstigt med tanke på att det verkligen inte händer mycket här hemma just nu. I veckan var jag inne på kontoret en dag och det var skönt. Jag kan inte påstå att det innebar någon direkt produktivitetsökning, snarare raka motsatsen, men ack så skönt att träffa folk, dricka kaffe, äta lunch, skratta och bara känna sig som en del av ett sammanhang. Med ”folk” menar jag här de två personer i mitt team som jobbar i Stockholm… med andra ord inga större folksamlingar då vårt jättekontor fortfarande är synnerligen öde.

Dags att svara på Helgfrågan hos Mia samtidigt som jag lyssnar in på ett större infomöte på jobbet. Nej, man kan inte göra två saker samtidigt men jag får lov att erkänna att det de pratar om just nu inte är superrelevant för mig.

Vilken bok har du gråtit till allra mest? Det minns jag inte men den senaste bok jag fulgrät när jag läste var Hamnet av Maggie O’Farrell. Av någon anledning sammanföll det med att Sonen sov uppe hos oss och då tittade jag på min underbara pojke, tänkte på Hamnet och grät ännu mer.

Bonusfråga: Har du fått ditt vaccin eller väntar du på det? Jag har inte åldern inne än men jag hoppas på att få första sprutan inom en månad eller så. Vore skönt att ha fått den innan semestern startar men jag tar inte ut någon glädje i förskott, det har ju försenats förr.

6 tankar om “Helgfrågan – tårdrypande läsning

  1. Nej, det är nog klokt att inte ha för stora förväntningar på att det ska gå snabbt med vaccinationerna i fas 4, men hoppas gör man ju att det inte ska dröja för länge. Den grupp som blivit erbjudna att boka tid nu är ju 55+, och den gruppen är nog ganska stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s