Från en utmaning till en annan

Igår stängde Påskläsutmaningen och i morgon börjar en rörelseutmaning på jobbet. 10 000 steg per dag under 49 dagar. Det här blir superbra för mig. Stegen är inte ett problem de dagar jag tränar, dvs fyra av veckans dagar men det är värre de övriga tre. Eftersom all vardagsmotion försvann i mars förra året så MÅSTE jag nu komma igång med att röra mig även dessa tre dagar i veckan. Det är ju så himla lätt att säga att man ska gå en promenad på morgonen, eller på lunchen eller varför inte efter jobbet men det är oerhört mycket svårare att faktiskt få det att hända. ”Riktig” träning är inga problem för den är schemalagd och blir av men de där promenaderna… Jag har lite strul med ett knä och med mitt bäcken så att träna alla veckans dagar är inte aktuellt för då kommer skadorna som ett brev på posten, men nu har jag tänkt att jag ska få till också lite skonsammare aktiviteter – typ promenader (jag vågar inte hoppas på att simhallarna ska öppna upp under denna sjuveckorsperiod, det hade annars varit ett bra alternativ).

Eftersom allt blir lite roligare när man dokumenterar det så kommer de närmaste sju veckorna att bjuda på en blandning av bok- och träningsinlägg. Omväxling förnöjer som det heter.

Hunden kommer i alla fall att bli överlycklig 🙂

Min promenadkompis (och springkompis också förstås)

8 tankar om “Från en utmaning till en annan

    • Haha, ja det måste jag ju se till att göra 😊. Kanske en springtur i eftermiddag, skogspromenad i morgon och sen ett pass med Runacademy på måndag. Måste sprida mina gracer när det gäller löpningen så att knät håller (suck).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s