Påskläsutmaningen 2021 – slutrapport

Då är påskhelgen tyvärr slut för i år och därmed stängdes också Påskläsutmaningen vid midnatt i natt. Med andra ord är det dags att summera vad jag har läst under den här helgen:

  • Stöld av Ann-Heléne Laestadius – 437 sidor
  • Är det verkligen stjärnor av Barbro Lindgren – 101 sidor
  • De kommer att drunka i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru – 300 sidor
  • Dead to the world av Charlaine Harris – 180 sidor
  • Bergtagen av Camilla sten – 200 sidor (lyssnat och hann 55% av boken så det borde motsvara 55% av antalet sidor tänker jag)

Summa summarum blir det här 1218 sidor! Förvisso bara lättlästa böcker och svenska sådana (ok, bortsett från vampyrerna då men likväl lättläst) vilket var ett eget krav den här gången. LIndgrens bok var dessutom ganska liten till formatet så det rymdes inte så mycket text på varje sidan. Men, men, det fanns inget i regelverket som talade emot detta och jag är otroligt nöjd, jag vet inte när jag läste så fokuserat senast.

Tack Mia för en bra ordnad utmaning!

#paskut21

8 tankar om “Påskläsutmaningen 2021 – slutrapport

  1. Bergtagen verkar ju riktigt spännande! Gillar verkligen det jag läst av Camilla sten. Stöld vill jag också läsa, men det var redan påtänkt. 😉 Fantastiskt förresten, vilket läsflow du verkar ha haft! 🙂

    • Vi lyssnade klart på Bergtagen igår och den var riktigt bra tycker jag. Nu väntar vi på uppföljaren som kommer i maj (tror jag det var), den blir perfekt att lyssna på när vi åker ner till Skåne på semestern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s