Fem en fredag: framtiden

Det hann, som vanligt, bli lördag. Men jag svarar nu på Elisamatildas frågor.

 1. Vad kommer du göra om två timmar? Då är klockan 13:30. Äta en sen lunch kanske?
 2. Till när i framtiden skulle du vilja hoppa? Till sommaren. Det vore skönt att hoppa över veckorna mellan påsklov och midsommar, de ser ut att blott och enbart bestå av jobb och gymnasieval med tillhörande ångest…
 3. Hur tror du ditt liv har ändrats om fem år? Då är min äldsta 21 år (!) och jag antar att hon flyttat hemifrån. Det kommer att bli en stor förändring.
 4. Vad tror du att du har börjat med om ett år du inte gör idag? Det har jag ingen aning om. Äta mer vegetariskt kanske? Men nej, ett pr rusar bara förbi, jag kan inte förutspå några större förändringar.
 5. Vad är något du vill göra när nuvarande restriktioner är borta? Samma som alla andra; resa utomlands. Älskar Sverige men vore kul att börja resa mer nu när inte all tid och alla pengar läggs på slalomen (som äldsta nu har slutat med och Sonen aldrig kommer att satsa på på samma sätt).

6 tankar om “Fem en fredag: framtiden

 1. hoppas att sommaren innebär att en kan träffa folk igen. och att det blir vackert väder så att det blir många bad. och att kunna åka tåg och buss och så småningom utomlands vore underbart

  • Mmmm, ska bli skönt med sommar. Vi har en vecka i Skåne bokad och sen när vi ett yttepyttelitet hopp om att kunna ta bilen ner till Italien. Men går det inte så är ju Sverige ändå fantastiskt – man ska inte klaga.

 2. Kul med idrottande ungdomar, men det kostar…men håller inte med om att hoppa över veckorna fram till midsommar, de är den riktiga sommaren enligt mig. Efter midsommar blir allt för frodigt, övervuxet, för hett…haha, ja alla är vi olika. Men att vi ska kunna få umgås som vanligt o kramas när vi känner för det, det hoppas jag verkligen på.

  • Ett vanligt år skulle jag hålla med dig till fullo men i år så… nja, jag skippar gärna våren, inklusive hägg och syrén som jag älskar, om allt runtomkring bara kan få bli avklarat. Men, men, nu kan vi inte hoppa över tiden så jag får både njuta till fullo av blomstren och försöka överleva jobb och dotterns gymnasieval 😉

  • Tufft jobbår hittills det här året men i övrigt har vi hållit oss friska och krya och vi har ju otroligt mycket tid tillsammans i dessa jobba-hemma-tider… Nu kommer våren och vaccinet – jag tror det vänder nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s