Fem en fredag: idiomatiskt

Det har varit en vidrig vecka det här. Jag avrundade med ett yogapass igår eftermiddag och det var ett otroligt skönt sätt att släppa en del av stressen. Sen jobbade jag ikapp en del i morse men nu, nu är det helg på riktigt.

Jag ska snart dammsuga av lite för vi får gäster ikväll men först en kopp kaffe och svara på Elisamatildas frågor.

  1. När har du alla taggar utåt? Inte så ofta men just nu är jag trött på att läsa kommentarer i sociala medier om klagomål på att ”alla andra” inte beter sig coronakorrekt. Nyss såg jag ett inlägg på den lokala FB-sidan angående att folk pratat med varandra på ICA…
  2. När känner du dig som mest bakom flötet? Valfri dag på jobbet. Så mycket inom IT som jag inte ens har det minsta intresse av att veta men som folk tror att jag kan pga min roll.
  3. Vad dammade du av senast? Ja, inte var det några plana ytor här hemma, det syns med all önskvärd tydlighet. Men nu när jag ändå ska dammsuga kanske jag ska ta ett varv med dammtrasan också?
  4. Vad har du för gammal surdeg som ligger? Ett par rekryteringar som jag måste aktivera men tiden räcker ju aldrig till…
  5. Vad har du siktet inställt på? Påsken! Är som många andra ledig torsdag till måndag men jag tror det kommer att bli ytterligare några dagars ledighet. Jag behöver pausa jobbet.

11 tankar om “Fem en fredag: idiomatiskt

    • Låter som en win-win! Vi hämtar upp min gudson på hans skola inne i stan på skärtorsdagen så att han mamma får jobba natt i lugn och ro (?). Hon kan känna sig lugn, gudsonen och mina barn är redan överlyckliga så det blir en bra start på påsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s