Fem en fredag: trendigt

Så blev det lördag men frågorna hos Elisamatilda funkar ju att svara på idag också.

  • Vad var mest trendigt under dina tonår? Det första jag kommer att tänka på är alla dessa permanentade hår med luggar som skulle tuperas och sprayas (slutet av 80-talet). Mitt mjuka bebishår gjorde aldrig succé på just luggfronten men permanentat var det.
  • Hur har du omedvetet någon gång varit trendig? Nej, aldrig vad jag vet.
  • Vilken trend skulle du vilja se kommer tillbaka? Snygga kläder, tänk 20-tal.
  • Vilken trend skulle du aldrig anamma? Jag skriver som Bokdamen, tatueringar är något som aldrig kommer över tröskeln här hemma.
  • Vad vill du ska bli en trend? Ingen aning. Jag är hopplöst dålig på trender och det hänger ihop med att jag är rätt ointresserad av både kläder, smink och inredning. När jag behöver shoppa något av dessa ber jag helt enkelt om hjälp av de som kan.

På tal om ovan så var jag och min man inne i stan igår eftermiddag för att handla lite mat och det är ju ändå ljuvligt att se att det finns folk som klär upp sig och är snygga när de går ut. I vår villaförort är temat mer nerklätt sportigt än något annat och det har bara förstärkts under det senaste året. Det är nog bra att komma in och se andra människor ibland och få lite inspiration – någon gång måste ju det här hemmasittandet ta slut…

Med förhoppning om en snar ljusare framtid

2 tankar om “Fem en fredag: trendigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s