Fem en fredag: team building

FREDAG! Jag svarar på Fem en fredag hos Elisamatilda innan jag stänger av datorn och börjar ägna mig åt helg- och familjegöromål. Nu har vi semester i en vecka och det behöver vi lite till mans nu.

 1. Vilket var ditt första jobb? Det var när jag sommarjobbade på Sparbanken i Västerås. Det var efter 2:an på gymnasiet och det var otroligt roligt. Jag jobbade där i fyra somrar tror jag och sen fortsatte jag med motsvarande extrajobb i Stockholm efter det.
 2. Vad läser du just nu? Tombland av C J Sansom. Älskar att vara tillbaka till den engelska medeltiden igen.
 3. Har du någon gång träffat någon känd person? Störst är ju när Ingemar Stenmark dyker upp till lunch eller fika i Ramundberget. Då blir det liksom helt tyst i rummet och det undgår ingen att han är där, även om ingen vill låtsas om att man tittar förstås ;). Annars har vi både kända idrottspersoner och skådespelare här där jag bor men de är liksom inte lika legendariska.
 4. Vilken talang skulle du helst vilja ha? Jag skulle vilja kunna sjunga. Tyvärr har jag noll talang på det området.
 5. Vad var det första du köpte för egna pengar? Ingen aning. Jag antar att det var glass eller lördagsgodis. Sen blev det nog luktisarna som vi samlade på på låg- eller mellanstadiet.
Candy, Sweetmeats, Sweets, Dessert, Food

16 tankar om “Fem en fredag: team building

  • Jag tycker fortfarande att det var mitt roligaste jobb någonsin men lämnade just kontorsverksamheten när jag fick mitt första fasta jobb. Bank höll jag mig dock var inom ett tag och även om jag nu är inom Telecom så längtar jag tillbaka dit igen.

 1. Om man inte kan sjunga så kan man vara allsångsledare. Det är värdelöst med riktigt bra sångare i den rollen, för då vill man ju vara tyst och lyssna på honom eller henne.

 2. Ja det där med kändisar är ett kapitel i sig. Minns gånger när jag mött någon och velat säga hej för att personen verkat så bekant men inte kommit på vem det är. Sen har jag bett kändisar om leg för att det var krav och en blev sura. Men det hade personen inget för.;) trevlig semester/sportlov!

  • Hahaha 😂. Ja, ibland har man ju lite svårt att placera folk som ser så där lite allmänt bekanta ut.
   Tack! Känner redan hur stressen börjar rensas ut. Jag hann få iväg det jag skulle innan jag stängde ihop idag och det är ju en väldigt skön känsla.

 3. Det var lite knepigt med frågan Egna pengar, olika tolkningar där,. Jag tolkade som min första lön, du tolkade som fickpengar. Jag fastnade också i bankträsket, fastnade där i många år…Avis på att du träffat Ingemar, det skulle jag gärna göra, han verkar så genomsympatisk.

  • Jag har ju nu iofs aldrig pratat med Ingemar, bara sett honom. Och igår åt vi middag på samma restaurang så jag hade legenden i synfältet genom hela middagen. Rätt coolt med en sådan stjärnstatus fortfarande efter alla år, t om barn och ungdomar har koll på honom..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s