Helgfrågan: bokrea

Torsdag kväll, en enda dag kvar innan sportlovet börjar. Ett lov som aldrig har varit så välkommet som i år.

Helgfrågan den här veckan handlar inte helt otippat om bokrean. Vad har ni köpt? Jag gick in i lokala bokhandeln för att spana lite och kom ut med Alex Schulmans Överlevarna. Det är mitt enda reaköp (hittills iaf) och den hade jag ändå tänkt läsa så det var inget spontanköp. Känner mig generellt inte så sugen på shopping av något slag så ett köp känns rätt lagom.

Bonusfrågan: Har du något bra boktips, en bok vi absolut inte får missa? Jag skrev nyss om Glücks Ararat som var en mycket trevlig överraskning. Så trevlig att jag redan dagen efter började med Vild iris. Jag gillar båda så här är det kanske snarare ett författarskap som jag rekommenderar.

9 tankar om “Helgfrågan: bokrea

    • Bränn alla mina brev är en fantastiskt bra bok tycker jag. Men jag har ingen relation alls till Alex S annars. Jag har inte läst hans tidigare krönikor och jag lyssnar inte på poddar så jag har inte hört honom där heller 😉

  1. Alex Schulman skulle jag vilja läsa någon bok av. Bara läst kolumner i tidningar som varit rätt underhållande och kloka. Jösses så mycket böcker jag kommer att låna på biblioteket när det öppnar igen… listan blir bara längre och längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s