Helgfrågan

Så hann det gå två veckor mellan inläggen igen… Men så är det, livet pågår för fullt och det finns baske mig inte mycket tid över mellan jobb, egen träning, barnens alla aktiviteter och min egen nattsömn.

Stort grattis i efterskott till Mia som har fyllt år och som med anledning av det undrar Vilken bok önskar du dig i födelsedagspresent? Jag fyller inte år förrän till midsommar så än har jag ingen önskelista när det gäller böcker men det kommer jag garanterat att ha när den dagen närmar sig. Jag har aldrig förstått folk som säger att de aldrig får böcker för de har redan så många att ingen vågar köpa någon bok med risk för att köpa fel. Med en tydligt specificerad önskelista kan det inte gå fel säger jag bara.

Bonusfråga: Brukar du fira din födelsedag? Självklart firar jag min födelsedag! Alla tillfällen man kan fira något ska man nyttja, livet blir så mycket roligare då. Varför skulle man inte fira? Det är ungefär lika konstigt som att man inte skulle skriva en bokönskelista. Tycker jag. Bevisligen tycker många helt annorlunda så det är ju tur att alla får göra precis som de vill :).

13 tankar om “Helgfrågan

    • Precis, det är ett bra sätt att upptäcka nya guldkorn. På födelsedagen är det skönt att bli bortskämd och slippa laga mat. Även om jag lagar mindre och mindre även till vardags nu. Av någon anledning så står maken för det mesta kockandet i dessa dagar. Men det går i vågor.

    • Spontanköp är absolut kul och jag blir verkligen glad när någon har ansträngt sig. Och ska jag vara helt ärlig så kommer vi ju aldrig någonsin ha läst precis alla böcker så sannolikheten är stor att ändå fånen bok man aldrig läst eller hört talas om.

  1. Absolut bra att folk får tycka vad de vill om firande. 😉 För egen del handlar det inte om tyckande, utan det funkar helt enkelt väldigt dåligt med firande för mig efter att jag förlorat det mesta av hörseln och har en konstant högljudd tinnitus (sjukdomsorsakat). Går inte alls att ha muntlig kommunikation med andra då liksom… och det är ju en stor del av just firande.

    • Det förstår jag till fullo. Min mamma har tappat hörseln och har nu ett hörselimplantat (funkar sådär) och hon tycker att det är mer än nog med tre personer i ett samtal. Så när vi kommer (på den tiden det gick) alla fem blir hon supertrött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s