Lite fredagsshopping

Julklappsböckerna är snart utlästa så för att undvika att hamna i ett läsvacuum (mina hyllvärmare är hyllvärmare av en anledning, det är bara att inse att de sannolikt inte alls kommer att läsas) så slog jag till på en liten fredagsbeställning. Den bör landa här hemma ungefär samtidigt som sista julklappsboken blir utläst.

Jag är mycket nyfiken på Vänligheten, John Ajvide Lindqvists senaste bok. Rocktonserien gillar jag, likaså Cravens böcker (The Curator är del tre). Lanny vill jag bara testa, har inga förväntningar på den alls medan Gutenberggalaxen tar mig tillbaka till det 1500-tal där jag tillbringat en (osunt?) stor del av mitt litterära år.

Behöver jag nämna att det är en otrolig lyx att nu ha så många bokhyllor att jag får rum med massor av nya böcker? Och fler hyllor, och därmed böcker, blir det i nästa renoveringsomgång. Ganska goda framtidsutsikter om jag får säga det själv.

2 tankar om “Lite fredagsshopping

  1. Vänligheten har jag också beställt, för mig blir det litet bonus att handlingen utspelar sig i Norrtälje, min närmaste stad. Gutenberggalaxens nova läste jag när jag var Augustambassadör, den är riktigt bra. Jag trodde att den skulle vara litet tung att läsa, men det är den inte, tvärtom flyter det på, dels på grund av språket, dels är det intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s