Veckans kulturfråga: TV-serier

Veckans kulturfråga handlar om ett område som jag inte direkt ligger i framkant inom… Vilken tv-serie planerar du att se i höst?

Jag och min man har precis börjat titta på Falsk identitet och vi gillar den båda två. Vi snittar kanske ett avsnitt i veckan så det lär ta ett tag med tanke på att det finns ett antal säsonger. En annan serie som jag skulle vilja se klart är Penny Dreadful. Jag tror vi har ett HBO-abonnemang som vi betalar för men aldrig använder så i teorin borde det vara möjligt att se klart den serien. Så vitt jag minns har vi sista säsongen kvar att titta på. Om sista säsongen av Homeland skulle dyka upp på Netflix under hösten så kommer vi definitivt att titta på den, det är jag i alla fall helt säker på.

Det här kan med andra ord bli tre serier på totalen och sannolikheten för att vi skulle se alla dessa tre är minimal. Men det är mysigt att titta när vi väl gör det och om det sen tar tid att bli klar med någon serie spelar inte så värst stor roll.

9 tankar om “Veckans kulturfråga: TV-serier

    • Då låter det som om vi har mååååånga timmar kvar med kvalitetstittande på Falsk identitet :). Håller med om Homeland, den har gått upp och ner men vi måste ju se sista säsongen också.

    • Den är väldigt udda och väldigt bra. Men vi pausade efter andra säsongen kom liksom aldrig tillbaka till den igen då. Den känns som en lämplig serie att se nu när det mörknar ute och allt blir lite läskigare 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s