Augustiläsningen

En vecka in i september känner jag mig nu redo att sammanfatta augustiläsningen .Jag är nöjd, jag har läst rätt mycket och framför allt har jag läst bra böcker.

Elizabeth, David Starkey (3/6) – ljudbok. Inga nyheter men älskar att lyssna på allt om denna historiska tid, alltid är det någon ny vinkling på personerna.

Det här är hjärtat, Bodil Malmsten (4/6) – ljudbok. Jag läser ytterst sällan poesi men säger desto oftare att jag skulle vilja prova på denna litterära gren. Nu lyssnade jag på Malmstens egen uppläsning av den här dikten och den var riktigt stark.

Där kräftorna sjunger, Delia Owens (6/6) – köpt bok. Den började lite svagt tycker jag men tog sig och blev bättre och bättre hela vägen fram till slutet. Jag uppskattade språket och flytet i texten. Läs!

En stund är vi vackra på jorden, Ocean Voung (2/6) – köpt bok, bokklubbsbok. Nja, inte min grej. Jag har svårt med sättet den är skriven på och jag rycks aldrig med i handlingen.

HP and the Chamber of Secrets – bok från bokhyllan. Bra. Förstås.

HP and the Prisoner of Azkaban – bok från bokhyllan. Ännu bättre än ovan.

Brännaren, M W Craven (4/6) – lånad bok från biblioteket. Bästa deckaren jag har läst på mycket länge.

Elizabeth I, Abigail Archer (4/6) – ljudbok. Bättre än Elizabeth (överst på listan). Det var roligt att lära mig mer om alla intriger kring hennes eventuella bröllop.

Jag har inga planer för septemberläsningen. Ett par bokklubbsböcker förvisso men i övrigt är det nog mest sannolikt att omläsningstemat fortsätter även under den här månaden. Och varför inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s