Helgfrågan – skräppost och hösttips

Veckorna går fruktansvärt fort nu, det känns som om det var måndag igår. Hösten har gjort sig påmind här hemma men idag hann jag iväg på ett yogapass på lunchen. Utomhus. Strålande sol och så varmt och skönt att jag knappt trodde det var sant. Men nu är det betydligt svalare och verkar vara regn på gång. Jag kanske ska gå och ta en varm dusch innan middagen, jag har fortfarande inte hunnit ur träningskläderna sedan lunchen (men bär faktiskt fortfarande med mig den lugna känslan från passet). Men, men, först dags för Helgfrågan!

Besväras ni av s k skräppost? Nej, inte på bloggen men den har ökat betänkligt i min privata mail. En del sex men mest bitcoin och diverse kreditinstitut. Plus ett antal av de där mailen där man ska bekräfta diverse beställningar med hjälp av kreditkortsuppgifter o dyl. Tröttsamt men det är väl så det är.

Bonusfråga: Hösttips? Äppelpajer. Varmt te. Filtar. Samt vara ute mycket, luften är ju underbar på hösten.

img_2671-1

16 tankar om “Helgfrågan – skräppost och hösttips

    • Vi har sex stycken men i år blir det extremt dålig skörd. Första dåliga skörden sedan vi flyttade in för nio år sedan. Några pajer blir det förstås men tror inte vi kommer att kunna musta något i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s