Helgfrågan – nästa bok?

img_2671-1

Det är torsdag eftermiddag och jag har överlevt tre arbetsdagar. Att börja jobba i tisdags istället för i måndags var ett genidrag om jag får säga det själv. Innan jag stänger ner datorn för den här dagen passar jag på att svara på Helgfrågan.

Av dina inköp eller rec.ex på sista tiden, vilken är du mest sugen på att sätta tänderna i? Av mina fyra senast köpta böcker jag har läst två och har två kvar, Shatter av Michael Robotham och Thomas Cromwell av Diarmaid MacCulloch. Jag vill verkligen läsa båda två men jag valde att börja med Shatter. Jag måste ju sticka emellan med något annat tema än Cromwell :).

Bonusfråga: Vad gör du för att svalka dig i värmen? Jag badar. Jag har åkt ner till badet efter jobbet någon gång den här veckan och det lär jag fortsätta med om vädret håller i sig. När jag sitter och jobbar så öppnar jag korsdrag i huset, det hjälper rätt bra. Igår träffade jag en kollega och jobbade utomhus, det var ännu ett genidrag, även om det förstås var varmt där också. Det var så kul att träffa någon igen och det blev så tydligt hur mycket mer kreativt och roligt jobbet blir om man kan träffas.

16 tankar om “Helgfrågan – nästa bok?

    • Den är påbörjad ;). Men verkar lovande. Blir ju mindre läst nu när jag börjat jobba men nu är det helg på gång igen och då hoppas jag på lite lästid på dagarna (kvällsläsningen är just nu vikt åt Harry Potter-böckerna).

    • Ja, den här gången är den en biografi. Ska bli spännande att läsa den också men det är väldigt kompakt och ganska liten text så den får vänta aningens. Har fullt upp med ljudböcker på samma tema, så jag håller ändå intresset vid liv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s