Helgfrågan sommar

Fredag igen och bara en vecka kvar på semestern. Fyra veckor är för lite. Jag trodde det skulle räcka men jag hade fel. Så, jag tar lärdom av detta och satsar på de vanliga fem veckorna nästa år igen.

Men fortfarande är det bara näst sista veckan och det är dags för sommarupplagan av Helgfrågan.

Vad läser du? Nu är jag inne på andra delen av Harry Potter i min omläsning av serien. Det är den sämsta minst bra av böckerna, det har jag alltid tyckt, så jag snabbläser lite får jag erkänna. Jag har också börjat på Där kräftorna sjunger av Delia Owens. Den är ju väldigt omskriven men än så länge känner jag mest ”sisådär”. Men den kanske tar sig?

Tips? Åh, dåligt med tips idag. Senaste veckan har jag tränat, sovit, ätit och läst. Typ. Men förra helgen bodde vi en natt på Steam hotell i Västerås och det var ett trevligt hotell med väldigt häftig inredning. Om man åker dit med barn, vilket vi gjorde, är ett tips att boka biljetter till äventyrsbadet Kokpunkten, vilket vi inte gjorde… För lång kö för oss, vi får åka dit enkom i badsyfte en annan gång.

8 tankar om “Helgfrågan sommar

  1. Intressant namn på hotellet. Semestern går för fort och en vill nästan jämt ha mer. Jag har jobbat i några veckor och det ska bli skönt med lite mer ledigt. 🙂 Jag lyssnade på Där kräftorna sjunger och blev väl inte helt såld, men den var läsvärd eller kanske lyssnavärd. Väldigt bra uppläsning av Anna Maria Käll.

  2. Läste ganska nyligen Där kräftorna sjunger och tyckte mycket om den. Harry Potter har jag aldrig läst bara sett filmerna. Men har köpt på mig böckerna på engelska och har tänkt läsa första delen nu under hösten.

  3. läste alldeles nyligen Där kräftorna sjunger och tyckte väldigt mycket om den. har lyssnat på del 1 av Harry Potter i uppläsning av Stephen Fry. det fungerade bra. har sett någon del som film också. väldigt fina skådespelare

    • Ja, det var ett jättetrevligt hotell. Hade förväntat mig ett aningens annat klientel eftersom jag förstått att hotellet anses vara lite coolt (tänkte att jag borde ha packat ner lite snyggare kläder än jag gjorde men det behövdes verkligen inte visade det sig) men alltid intressant att iaktta andra i baren etc oavsett typ av människor 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s