Helgfrågan

Ja ni, det här med semester är alldeles underbart men det gör inga underverk varken för träning eller bloggande. Men å andra sidan är det nyttigt med pauser så jag har inte dåligt samvete för något av dem. Helgfrågan är dock ett perfekt inlägg att hänga upp bloggandet på i dessa tider så här är veckans svar.

Vad läser du? Jag läser Institutet av Stephen King. Jag var lite tveksam eftersom jag inte alls gillade Outsidern och det refereras till den i baksidestexten men jag hade inte behövt oroa mig. Det här är bra, mycket bra.

Jag kör också en omläsning av Harry Potter. Jag vet inte om det är nionde eller tionde gången jag läser första boken i serien men jag älskar den fortfarande. Det kan låta som konstigt många gånger inser jag men jag läste om hela serien inför varje ny bok som kom ut på den tiden det begav sig. Dessutom funderade jag på att skriva en D-uppsats om HP när jag läste litteraturvetenskap så då blev det ytterligare en omläsning (även om det aldrig blev någon uppsats) plus att jag läst serien i samband med att barnen läste dem.

Tips? Ett allmänt välmåendetips är att äta frukost utomhus om man har möjlighet. En dag som inleds med frukost och tidningsläsning på altanen kan inte bli annat än en bra dag. Det här hinns sällan (läs: aldrig) med när jag jobbar så jag njuter till fullo.

10 tankar om “Helgfrågan

  1. jag har hört Stephen Fry läsa första delen av Harry Potter och det var en höjdare. men jag har inte läst resten. har dock sett någon film också. jag äter alltid frukost ute om det inte spöregnar. ibland får jag vira lite filtar omkring mig, men det viktiga är att jag äter ute

  2. Institutet har jag varit nyfiken på ett tag, och nu spädde du bara på min nyfikenhet. Förstås. 🙂
    Lite kallt o sitta ute tidigt nu, klockan fem kan det ju vara typ 9 grader, inte så jätteskönt direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s