Fem en fredag

Jag njuter till fullo av semester och tillbringar dagarna och kvällarna med goda vänner fram till dess vi stupar i säng så jag har fortfarande inte ens öppnat boken jag skrev om i förra inlägget. Nu är det fredag och vädret verkar äntligen vända här nere i Kivik. Det tackar vi för och planerar för ett par dagar på stranden innan vi styr kosan hemåt igen. Men innan vi tar morgonens tur till bageriet för att köpa frukost är det dags för Fem en fredagsfrågorna.

Vad är det dyraste du har köpt? Huset. Bilen. Nu på senaste tiden är det möbler och uppsydda gardiner. Och mina nya tapeter förstås. De var ohemult dyra men jag njuter av dem varje dag så de var värda vartenda öre.
När är du som mest snål? När det gäller en handväska till mig själv. Men snart är det dags, jag har bestämt att när det väl är dags att börja jobba på kontoret igen, DÅ ska jag få en ny väska och det ska bli en väska som jag verkligen vill ha.
Vilket var ditt senaste fynd? Ett dussin knivar och gafflar som jag köpte för totalt 400 kr igår i en prylbod med gamla saker. Nu ska de gamla fula vardagsbesticken från Ikea slängas så fort vi kommer hem igen.
Vad är aldrig för dyrt? Tydligen skidåkning när jag tänker på vad vi lägger mest pengar på (näst boende) under ett år.
Vad handlar du mest av i affären? Ingen aning. Men köper i perioder mer glass än vad som är nyttigt för oss. Häagen-Dazs Salted Caramel är min absoluta favorit.

10 tankar om “Fem en fredag

  1. handväskor är så roligt. jag har just gått igenom min samling i källaren. förr köpte jag ofta handväskor. nu blir det inte riktigt så ofta. skidåkning är väl en jättebra sak att lägga mycket pengar på

  2. Jag använder nästan aldrig handväska numera men har köpt en del genom åren. Fortsätt att njuta av semestern! Jag är back to work ett tag, sen semester igen 😉

  3. Haha, flera som har en vurm för handväskor! Jag har säkert tjugo, men ingen av dem har kostat mer än en femtilapp för alla är inhandlade på loppis. Och nu begriper jag varför det finns så stort urval på loppisarna! Jo för att så många byter och köper nya stup i kvarten och måste göra sig av med de gamla., hihi
    Att åka på skidsemester med tre barn är inte det billigaste…
    Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s