Semester -3: en älskad bok

Det finns en bok i min bokhylla som jag värderar högre än alla de andra tillsammans, en bok som jag faktiskt trodde jag förlorat. Jag har letat överallt i flera år utan framgång och trodde till slut att den blivit nerpackad separat i ett försök att verkligen vara rädd om den i samband med flytten till huset för nio år sedan och sedan åkt ut med badvattnet, så föreställ er min odelade glädje när min man packade upp den ur en av alla boklådor som inte packats upp förrän nu när vi har fått våra bokhyllor* på plats.

Den här boken fick jag av min morfar. Jag minns honom inte alls som en läsande människa men just den här hade han köpt vid något tillfälle och jag fick den av honom någon gång på högstadiet. Jag har läst boken ett antal gånger och jag har använt den som referens när jag skrev uppsatser om häxförföljelser i skolan. Men mest av allt är det en av få saker som jag har fått av honom och som jag har kvar.

 

 

*vi hade en snickare här i ett annat ärende i morse och han var mycket imponerad av hyllorna. Jag älskar folk som berömmer mina hyllor!

2 tankar om “Semester -3: en älskad bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s