Semester -8: bingon

Min yngsta dotter gillar älskar bokbingon i alla de former så jag har förstås gjort ett även inför detta sommarlov. Den här gången har jag blandat upp läsning med lite andra saker också, som att fixa en utflykt och laga middag – allt för att vi vuxna ska slippa göra allt detta själva varje gång/varje dag.

Bokbingo

Bingot på bilden är sonens och han börjar närma sig första fulla raden men lillasyster ligger inte långt efter (det gör dock den ömma modern och resten av familjen). Det är varje år lite prestige i vem som får första hela raden. Alla får priser efter fulla rader men det är alltid roligast att vara först.

Vinster

Jag är med i en FB-grupp som heter Bokkafé och där har vi också bingon. Där är utmaningarna svårare. Juni var så klurigt uppbyggd att jag inte riktigt hängde med, vilket iofs inte spelade någon roll eftersom jag ju bara hängde med Henrik, Anne och Cromwell, men julis bingo är mer lätthanterat. Vi får se om jag lyckas kryssa något baserat på min planerade sommarläsning. Någon full bricka lär jag inte få men en rad kan kanske vara möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s